LABORATOR

Spitalul veterinar ANDIVET efectueaza servicii medicale veterinare complete si la cel mai inalt profesional.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor medicale oferite.
In cadrul spitalului ANDIVET functioneaza un laborator modern si ultraperformant care sa preintampine
nevoile medicilor veterinari practicieni, atat cu rezultate de precizie, cat si cu o interpretare cat mai profesionala a acestora.

In laboratorul spitalului ANDIVET, pot fi efectuate:

1 Analize hematologice rapide, cu ajutorul unui analizator performant, Scil VET ABC, precum si analiza citomorfologica a sangelui prin coloratie MAY-GRUMWALD-GIEMSA si examen microscopic

2 Dispunem si de un analizator biochimic, de ultima generatie, ARKRAY cu ajutorul caruia pot fi determinate numeroase constante necesare atat in aprecierea starii generale de sanatate, cat si aprecierea functionalitatii unor organe si tesuturi in mod special (ficat, rinichi, miocard, musculatura, pancreas).

3 Examenele de urina se realizeaza tot cu un aparat modern ARKRAY, apreciindu-se rapid 10 parametrii, putandu-se efectua si examenul sedimentului urinar.

4 Dintre examenele microscopice care se mai realizeaza in cadrul laboratorului, mai putem enumera: examenul coproparazitologic, al raclatului cutanat, bacterioscopic, citologic.

5 Laboratorul dispune de asemenea de posibilitatea efecutarii culturilor bacteriene si micotice, precum si efectuarea de antibiograme si fungigrame.

6 Teste rapide imunocromatografice pentru diagnosticul celor mai frecvente boli virale

Toate aceste servicii sunt oferite la preturi extrem de competitive pe piata, la aceasta adaugandu-se si interpretarea rezultatelor realizata de un personal calificat in medicina interna si de laborator.

Suntem convinsi ca veti gasi in noi partenerul ideal de colaborare medicala si de afaceri!

-DEMODEX CANIS.

-ECTOPARAZITI diagnosticati in cadrul spitalului.