PENSIUNE

Va invitam sa vizitati  PENSIUNEA ANDIVET, locul unde prietenul tau poate ramane pe maini bune, intr-un spatiu prietenos, igienic si sigur!

Aflata langa cladirea spitalului veterinar Andivet  pensiunea este alcatuita dintr-o curte interioara si doua spatii de cazare separate, impartite pentru caini de talie mica si caini de talie mare. Spatiile pentru caini sunt amenajate in asa fel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase standarde pentru clientii nostrii, astfel incat conditiile de cazare oferite sa fie cat se poate de asemanatoare cu cele de acasa (apartament, curte, tarc, etc). Sunt acceptate si accesorii personale -boluri pentru hrana,patut,paturica, jucarii pentru a diminua neplacerea  cauzata  de absenta temporara a stapanului.

HRANA SI PLIMBAREA  (in cazul cateilor obisnuiti in apartament) sunt asigurate  de asistentele spitalului veterinar, persoane extrem de iubitoare si dedicate pacientiilor si oaspetiilor nostrii necuvantatori.

IMPORTANT !

Inainte de a  fi primiti in pensiune cateii sau pisicile sunt  examinate clinic (gratuit) de un medic veterinar din cadrul spitalului veterinar Andivet si este verificat carnetul de sanatate pentru ca toate vaccinarile, deparazitarile interne si externe sa fie facute la zi.